Opakowanie Morwa biała

Produkt

Morwa biała

Morwa biała przyczynia się do utrzymania równowagi metabolizmu węglowodanów w organizmie. Jej najważniejszą właściwością jest przede wszystkim ograniczenie wchłaniania cukru. Morwa biała w pewnym stopniu ogranicza przekształcanie się cukrów w glukozę, a co za tym idzie, część węglowodanów zostaje niestrawiona i wydalona z organizmu. Pomaga to utrzymać stabilizację poziomu cukru we krwi oraz ograniczyć powstawanie tkanki tłuszczowej.

Informacje

Szczegóły produkty

Informacje dla pacjenta

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga zrównoważonego odżywiania i prowadzenia zdrowego trybu życia.

Substancja czynna

Wyciąg z liści morwy białej (Morus alba), substancje przeciwzbrylające – celuloza, sole magnezowe kwasów tłuszczowych, dwutlenek krzemu; żelatyna.

Dawkowanie i sposób podania

Zalecane dzienne spożycie: 2 kapsułki - 600 mg wyciągu z liści morwy białej (Morus alba).
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Przeciwwskazania

Nie stosować u dzieci i kobiet w ciąży.

Opakowanie

60 kapsułek

Materiały dla farmaceuty

Produkty

Nasze inne produkty

Poznaj

Nasze marki

SylimarolUroseptFlexidermEssylimar