
Produkt
Morwa biała
Morwa biała przyczynia się do utrzymania równowagi metabolizmu węglowodanów w organizmie. Jej najważniejszą właściwością jest przede wszystkim ograniczenie wchłaniania cukru. Morwa biała w pewnym stopniu ogranicza przekształcanie się cukrów w glukozę, a co za tym idzie, część węglowodanów zostaje niestrawiona i wydalona z organizmu. Pomaga to utrzymać stabilizację poziomu cukru we krwi oraz ograniczyć powstawanie tkanki tłuszczowej.
Informacje
Szczegóły produkty
Informacje
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga zrównoważonego odżywiania i prowadzenia zdrowego trybu życia. U osób stosujących terapie insulinową lub doustne leki hipoglikemizujące stosować po konsultacji z lekarzem.
Składniki
Wyciąg z liści morwy białej (Morus alba), substancje przeciwzbrylające – celuloza, sole magnezowe kwasów tłuszczowych, dwutlenek krzemu; żelatyna.
Zalecane dzienne spożycie i sposób użycia
Zalecane dzienne spożycie: 2 kapsułki - 600 mg wyciągu z liści morwy białej (Morus alba).
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Ostrzeżenia
Nie stosować u dzieci i kobiet w ciąży.
U osób stosujących terapie insulinową lub doustne leki hipoglikemizujące stosować po konsultacji z lekarzem.
Opakowanie
60 kapsułek
Materiały dla farmaceuty
Produkty
Nasze inne produkty

Alliofil® forte

Aronia żel Active

Aronia żel Junior

Bronchopect®

Kapsułki na odporność

Kapsułki na uspokojenie

Karczoch zwyczajny Tylko Natura

Ostropest plamisty Tylko Natura

Sylimarol Box

Sylimarol® Cholesterol

Sylimarol® Detox

Sylimarol® Gastro

Witamina D3
